Kelestarian


Di NICORETTE®, misi kami adalah untuk membantu perokok yang berhenti bebas daripada tembakau dan nikotin dan akhirnya menciptakan dunia di mana mereka tidak lagi diperlukan. Komitmen ini kepada dunia yang lebih sihat juga diperluaskan kepada alam sekitar.


Perkilangan menggunakan sumber tenaga neutral karbon

Kami berbangga bahawa tapak perkilangan kami di Helsingborg, Sweden* telah disahkan secara bebas sebagai karbon neutral untuk semua sumber tenaga di seluruh kemudahan perkilangan, gudang dan kemudahan penyelidikan & pembangunan. Ini bermakna kita telah dapat mengurangkan pelepasan karbon dari Helsingborg dari 5012 tan CO2 setahun kepada sifar, yang bersamaan dengan memandu 1000 kereta atas jalan**!
Ini telah dicapai dengan meningkatkan kecekapan tenaga untuk mengurangkan jumlah tenaga yang kami gunakan dan mendapatkan sumber tenaga daripada sumber yang mampan dan diperakui seperti pemanasan daerah dan biogas.
*mengeluarkan semua format kecuali NICORETTE® Mini Lozenge
**Kenderaan penumpang biasa mengeluarkan kira-kira 4.6 tan metrik karbon dioksida setahun. Ini mengandaikan purata kenderaan petrol di jalan raya hari ini mempunyai penjimatan bahan api kira-kira 22.0 batu segelen dan memandu sekitar 11,500 batu setahun. Setiap gelen petrol yang dibakar menghasilkan kira-kira 8,887 gram CO2
https://www.epa.gov/greenvehicles/greenhouse-gas-emissions-typical-passenger-vehicle

Kerja kami untuk mengurangkan jumlah plastik yang kami gunakan

Kami juga sedang berusaha untuk mengurangkan jumlah plastik yang kami gunakan di seluruh rangkaian produk NICORETTE®. Di samping memenuhi keperluan pengawalseliaan luaran, kebimbangan utama kami adalah sentiasa keselamatan dan kualiti produk kami. Untuk keselamatan dan keberkesanan, pembungkusan NICORETTE® kami mesti mengekalkan kualiti produk yang tinggi, termasuk menyediakan perlindungan kelembapan dan oksigen. Mencari bahan lestari alternatif yang boleh memberikan perlindungan yang diperlukan untuk memastikan anda mendapat produk berkualiti tinggi, tidak selalunya mudah tetapi kami komited untuk mencapainya dan berharap untuk berkongsi kemas kini baharu dengan anda tidak lama lagi.

KKLIU 0251/2022. Tarikh Tamat: 31 Dis 2024. Ini adalah iklan produk ubat.
Produk ini tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jangan gunakan produk ini jika anda mempunyai penyakit jantung yang serius, hamil atau menyusu. Tidak boleh digunakan oleh bukan perokok. Rujuk profesional penjagaan kesihatan anda sebelum digunakan.

MAL15045076ARZ, MAL15045059ARZ, MAL14035012ACZ, MAL14035008ACZ, MAL14035009ACZ