Sudahkah Anda Bersedia untuk Berhenti Merokok Selamanya?

Kami percaya bahawa berhenti merokok adalah salah satu perkara yang paling menakjubkan yang boleh anda lakukan, tetapi kami juga tahu bahawa ia adalah salah satu yang paling sukar. Kami di sini untuk membantu.

Anda boleh memilih untuk berhenti merokok sepenuhnya atau anda mungkin mahu berhenti secara beransur-ansur. Kami akan menyokong anda melalui setiap langkah perjalanan yang paling sesuai untuk anda.

Dengan bantuan daripada sokangan pakar dan penggunaan produk NICORETTE®, anda 5X1 kali lebih cenderung untuk berhenti merokok selamanya.

Rujukan:
1. Sutherland, G. Merokok: Bolehkah kita benar-benar membuat perbezaan? Jantung; Mei 2003; 89, ProQuest Kejururawatan & Sumber Kesihatan Bersekutu ms. II25

Adakah Anda Mahu Berhenti Merokok Secara Beransur-ansur?

Ketahui cara untuk berhenti dengan langkah yang mudah diurus. Anda boleh mengurangkan bilangan rokok yang anda merokok, pada masa yang sama menguruskan ketagihan dan simptom penarikan dengan menggunakan produk NICORETTE®

Cari produk anda

NICORETTE® mempunyai pelbagai Terapi Penggantian Nikotin (NRT) yang direka untuk membantu anda apabila anda telah berhenti merokok.