Sokongan Dwi

Anda boleh memaksimumkan peluang anda untuk berhenti dengan baik dengan menggunakan tampalan dan produk oral, seperti Gula-Gula Getah NICORETTE®, apabila anda memerlukan sokongan tambahan untuk melawan keinginan.

3x Lebih Cenderung untuk Berhenti

Penyelidikan menunjukkan bahawa anda hampir 3x1 lebih cenderung untuk berhenti menggunakan tampalan NICORETTE® bersama dengan suatu produk, berbanding dengan kemahuan sahaja.

Cara Dwi Sokongan Berfungsi

Sokongan Dwi membantu anda mengawal keinginan merokok yang ketara apabila ketagihannya.

Gunakan Tampalan Lutsinar untuk memberi anda tahap nikotin yang berterusan sepanjang hari dan bantu mengelakkan simptom penarikan nikotin.

Siapa Boleh Gunakan Sokongan Dwi

Adakah anda seorang perokok tegar? Atau adakah anda cuba tetapi tidak berjaya untuk berhenti pada masa lalu dengan hanya menggunakan satu produk Terapi Penggantian Nikotin (NRT)? Sekiranya ya jawapan anda, gunakan dua produk NICORETTE® akan membantu anda berada di landasan yang betul.

Untuk mengetahui sama ada Sokongan Dwi tepat untuk anda, sila berbincang dengan pakar penjagaan kesihatan anda.

Rujukan:
1) Cahill K et al. Pharmacological interventions for smoking cessation: an overview and network meta-analysis (Review). The Cochrane Library 2013, issue 5.
2) Nicorette Invisi Transdermal Patch Package Insert 2014
3) Nicorette Icy Mint Gum Package Insert 2014

Adakah Anda Bersedia untuk Berhenti Merokok Selama-lamanya?

Ketahui cara berhenti merokok sekali gus, semasa menggunakan NICORETTE® untuk menguruskan gian dan simptom penarikan. Dengan mendapatkan sokongan daripada pakar dan penggunaan NICORETTE®, anda 5x1 lebih cenderung untuk berhenti selama-lamanya.

Cari produk anda

NICORETTE® mempunyai pelbagai Terapi Penggantian Nikotin (NRT) yang direka untuk membantu anda apabila anda telah berhenti merokok.