Bagaimana untuk Berhenti Merokok


Anda sedang melakukan sesuatu perkara yang menakjubkan dengan berhenti merokok. Untuk membantu anda melalui perjalanan berhenti anda, kami telah mengumpulkan maklumat – kerana kami memahami bahawa berhenti merokok adalah unuk bagi setiap perokok. Anda boleh memilih pendekatan yang terbaik untuk anda.

Cara Berhenti Merokok dalam 5 Langkah

Walaupun fakta-fakta yang telah lama diketahui mengenai potensi merokok menyebabkan kanser paru-paru dan banyak masalah kesihatan yang lain, merokok kekal menjadi salah satu tabiat yang paling sukar untuk diputuskan.

Adakah Anda Bersedia untuk Berhenti Merokok Selama-lamanya?

Ketahui cara berhenti merokok sekali gus, semasa menggunakan NICORETTE® untuk menguruskan gian dan simptom penarikan. Dengan mendapatkan sokongan daripada pakar dan penggunaan NICORETTE®, anda lebih cenderung untuk berhenti selama-lamanya.

Adakah Anda Ingin Berhenti Merokok Secara Beransur-ansur?

Ketahui cara untuk berhenti dengan langkah yang mudah diurus. Anda boleh mengurangkan bilangan rokok yang anda merokok, pada masa yang sama menguruskan ketagihan dan simptom penarikan dengan menggunakan produk NICORETTE®

Ketahui Tahap Ketagihan Anda

Ketahui betapa mudah atau sukarnya untuk anda berhenti merokok dan kaedah mana yang terbaik untuk anda.

Cari produk anda

NICORETTE® mempunyai pelbagai Terapi Penggantian Nikotin (NRT) yang direka untuk membantu anda apabila anda telah berhenti merokok.

Memaksimumkan Kejayaan Berhenti Anda dengan Sokongan Dwi

Anda boleh memaksimumkan peluang anda berhenti dengan berjaya dengan menggunakan tampalan dan produk mulut, seperti gula-gula getah, pada masa yang sama.

Cara Mengatasi Ketagihan

Mengenal pasti sebab-sebab di sebalik keinginan rokok anda adalah langkah pertama dalam belajar bagaimana menangani mereka.

Menyediakan Rangkaian Sokongan

Sokongan moral adalah penting semasa masa yang sukar. Ketahui cara untuk menyediakan rangkaian sokongan yang akan membantu anda berjaya untuk berhenti merokok.

Berhenti Secara Sendiri Atau dengan Rakan

Sesetengah orang lebih suka berhenti merokok sendiri dan sesetengah lagi lebih suka melakukannya bersama kawan sebagai sokongan. Berikut adalah maklumat untuk pertimbangan anda sebelum menentukan apa yang sesuai bagi anda.

Bagaimana Membantu Orang yang Disayangi Berhenti Merokok

Membantu seseorang berhenti merokok memberikan anda perasaan yang hebat. Kami telah mengumpulkan cara-cara yang terbaik bagi anda supaya dapat memberi pertolongan dan sokongan.