Pernahkah Berhenti? Kali Ini Akan Berbeza

Kami faham bahawa berkeputusan untuk berhenti merokok boleh menjadi sukar, kerana apa yang akan datang kemungkinan besar adalah salah satu perkara paling sukar yang akan anda lakukan. Ia juga salah satu perkara yang paling menakjubkan yang akan anda lakukan. Kami berada di sini untuk membantu anda setiap langkah.

Kami telah membawa bersama fakta, alatan, dan inspirasi untuk membantu anda melepaskan diri daripada merokok selamanya.

Fakta berada di Sisi Anda

Kami berpendapat bahawa fakta berikut sangat menakjubkan.

Terapi Penggantian Nikotin (NRT), seperti NICORETTE®, hampir boleh menggandakan peluang anda untuk berjaya berhenti merokok berbanding dengan kemahuan sendiri.

Penyelidikan menunjukkan bahawa anda boleh memaksimumkan kejayaan berhenti anda dengan menggunakan dua bantuan NRT pada masa yang sama berbanding dengan kemahuan sahaja.

Lebih-lebih lagi - jika anda mendapat sokongan pakar bersama dengan penggunaan NICORETTE®, anda lebih cenderung untuk berhenti untuk kebaikan.

Tidak Terlambat Untuk Berhenti

Faedah kesihatan berhenti merokok bermula sejak jam pertama anda berhenti. Anda akan berasa lebih sihat sepanjang hari dan minggu berikutnya. Dengan berhenti merokok Dengan berhenti merokok, anda dapat membaik pulih semula capasiti paru-paru dan mengurangkan risiko serangan jantung atau strok, oleh itu, tidak terlambat untuk berhenti merokok.

Tabiat Boleh Dibuang

Kami tahu bahawa berubah tabiat tidak senang, lebih senangnya untuk berubah tingkah laku anda. Petua kami akan memberi anda idea untuk memulakan tabiat baru. Khususnya, menuliskan matlamat anda bebas dari rokok dan memberi ganjaran kepada diri sendiri adalah penting kepada anda sepanjang perjalanan berhenti merokok anda.

Apakah yang Anda harus Lakukan Jika Mempunyai Rokok?

Kambuh akan berlaku, oleh itu jangan sesekali menyalahkan diri anda. Yang pentingnya adalah anda memahami cara menangani kambuh serta tidak membiarkannya merosotkan ketetapan anda.

Ingati, Anda Sedang Melakukan Sesuatu yang Menakjubkan

Dengan berhenti merokok, anda melakukan sesuatu yang luar biasa - untuk diri sendiri dan orang dalam berhenti merokok, anda melakukan sesuatu yang luar biasa – untuk diri sendiri dan orang dalam kehidupan anda. Sebaik sahaja anda berhenti, terdapat banyak perkara lain yang boleh anda lakukan.


Rujukan:
1) Cahill K et al. Campur tangan farmakologi untuk berhenti merokok: gambaran dan meta-analisis rangkaian (Kajian). Perpustakaan Cochrane 2013, isu 5.

Adakah Anda Ingin Berhenti Merokok Secara Beransur-ansur?

Ketahui cara untuk berhenti dengan langkah yang mudah diurus. Anda boleh mengurangkan bilangan rokok yang anda merokok, pada masa yang sama menguruskan ketagihan dan simptom penarikan dengan menggunakan produk NICORETTE®

Adakah Anda Bersedia untuk Berhenti Merokok Selama-lamanya?

Ketahui cara berhenti merokok sekali gus, semasa menggunakan NICORETTE® untuk menguruskan gian dan simptom penarikan. Dengan mendapatkan sokongan daripada pakar dan penggunaan NICORETTE®, anda lebih cenderung untuk berhenti selama-lamanya.